Original
od 1904.

Sve je
savršenono tada morate ubaciti drva.

Udobno ste smješteni na trosjedu s pokrivačem, a iz kamina sjaji vatra uz toplinu i glazbu u pozadini. Sve je savršeno. I onda dođe taj trenutak: „Dušo, hoćeš li donijeti drva izvana? Mislim da će nam se uskoro ugasiti vatra.”


Kamini su nešto predivno. Nijedan drugi komad namještaja ne može stvoriti ni približno tako ugodnu atmosferu. Jedini nedostatak je u spremanju i stalnom dodavanju drva za kamin. No to ne mora biti tako. Kocke za potpalu Union® oslobodit će vas te obveze.

Saznajte višeUgodna
večertako postaje savršeni odmor.

Neovisno o tome jeste li s prijateljima, s partnerom ili sami uz čašu čaja: uz kocke za potpalu priuštit ćete si ne samo bijeg od svakodnevice, već i pauzu od dodavanja drva. Kocke za potpalu zajamčeno gore dulje od uobičajenih cjepanica. Tako možete uživati u pauzi ispred kamina: dulje sanjariti, dulje čitati, dulje razgovarati, dulje se opuštati.
Što dulje, to bolje.Prirodan i
energetskiučinkovit spoj tradicije i kvalitete.

Zahvaljujući dugom vremenu gorenja te ugodnoj i mirnoj igri plamena, marka UNION® koja počiva na tradiciji jamči vam udobnost, i to još od 1904. godine. Energetska učinkovitost čak se može izmjeriti! Ogrjevna vrijednost 10 kg prirodnih kocaka za potpalu UNION® jednaka je kao i:

• otprilike dvije vreće miješanih cjepanica veličine 12,5 dm3
• 5,5 l loživog ulja EL
• 6,3 m3 zemnog plina
• 11,3 kg drvenih briketa
• 11,6 kg drvenih peleta

Kocke za potpalu UNION® – prirodni materijal – made in Germany

Priuštite si

 

pauzu od

 

dodavanja

 

drva uz

 

kocke za

 

potpalu

 

UNION

Upute za
pravilno paljenje

Oduvijek
smo tu!